Специалисти в брандирането с фолио

Искате да сте забележими и да се виждате от далеч - вашата витрина е вашата рекламна площ.
Използвайте я. Обадете се сега!

Предлагаме частично или пълно облепяне на витрини, прозорци и стъкла с фолио. Външна и вътрешна реклама от самозалепващо фолио. Може да ограничите видимостта в офиса посредством матово фолио. Да брандирате вашите превозни средства.
Фолио мат, перфо фолио, фолио с печат или рязано по контур. Ако тези неща не ви говорят нищо, спокойно, ние ще Ви посъветваме, кое е най-доброто във Вашия случай.

УСЛУГИ

office

БРАНДИРАНЕ НА ВИТРИНИ

Брандиране на вътрешни и външни витрини, плоскости, стъкла и прозорци.
Възползвайте се максимално от вашите витрини, направете ги рекламна площ или само ограничете видимостта.

РЕКЛАМНИ ТАБЕЛИ

Проект, изработка и монтаж на рекламни табели за офиси, магазини, заведения. Информационни табели по Евро проекти. Заедно ще изберем най-подходящия вариант за вас.

  • Информационни табла
  • Несветещи табели
  • Светещи табели
  • Обемни букви
Stickers

САМОЗАЛЕПВАЩИ СТИКЕРИ

Стикери от самозалепващо се фолио.
Могат да бъдат с печат или определен цвят, както и матови или изработени от перфофолио. Специални стикери за под.

  • Етикети
  • Самозалепващи стикери
  • Стикери по форма
  • Подови стикери

Част от нашите услуги съпътстващи брандирането на витрини, офис помещения и превозни средства.

ВЗЕМАНЕ НА РАЗМЕРИ

Ако нямате възможност да ни предоставите размер на площа или не сте сигурни във взетите размери, ние може да Ви посетим и да свършим това вместо Вас.

БЕЗПЛАТНО до 04.04.2020 г.

ДИЗАЙН НА ВИТРИНИ

За да може вашата витрина да бъде правилно отпечатана, изрязана и монтирана е необходимо да имате проект. Ако нямате, ние може да съдействаме с дизайн и изготвяне на проект отговарящ на технологичните изискваният.

ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

Може да направим визуализация на проекта Ви и да го видите предварително. Само така ще придобиете най-добра представа как ще изглежда той след брандирането.

1 БЕЗПЛАТНА визуализация

ПЕЧАТ НА ФОЛИО

Изберете висококачествен цветен печат на фолио! Ние ще препоръчаме най-добрия вариант спрямо вашите нужди. Ако нямате дизайн - може да направим и него.

РЯЗАНЕ НА ФОЛИО

Рязане по форма, надписи или работно време ние може да изрежем фолитото точно където трябва. Всички фолиа от нашия каталог са подходящи за изрязване. Ние ще Ви препоръчаме най-подходящотото фолио за вашия проект. Предлагаме огромен избор на фолиа.

МОНТАЖ НА ФОЛИО

Монтаж на фолио в удобен ден и час.
Тази работа не е за всеки. Прецизност до  милиметър, пространствена ориентираност... За вас е най-добре да се насладите на крайния резултат.


ПРОЦЕС НА РАБОТА

Само в няколко стъпки ние ще изложим целия процес.

Обадете ни се още сега на 088 9 600 399 и ще получите подробна информация и насоки. Посетете нашата страница с контакти.

Ако имате възможност, вземете размери на вашия обект. Снимайте с телефона си обекта фронтално. Не се притеснявайте, ако не е по силите ви - ние може да изпратим специалист на оглед и снемане на размери.

Представете си вашата готова витрина... Какво искате да съдържа тя... разкажете ни. Ще обсъдим съдържанието и ще дадем насоки при необходимост.

Тук е нашата сила. Ще дадем предложение, което ще обсъдим. При необходимост ще нанесем корекции, ще прегледаме финално проекта. При желание може да изработим и визуализация за да го 'видите' преди да е готов.

Като наш клиент ние ще ви насочваме през цялото време, ще изказваме мнението си и ще обсъждаме всичко с вас. Така ще получите точно онова, което желаете.

Уточняваме предварително ден и час за монтаж на вашия обект.  След като сме произвели фолиото, монтажна група ще извърши професионален монтаж.

Супер! Вече може да се похвалите и да сте още повече отличим.

ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИ


НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

Няма да се изтъкваме, разбира се. Красотата на дизайна е в очите на виждащия. Нашите фолиа са забележими, отличаващи се, даващи характер на бранда.

ИЗСЛУШВАМЕ И РАЗБИРАМЕ

Това е важно и за да се запознаем и опознаем и да работим като екип на един език.
Разбрахте ни...

ИМАМЕ ГОЛЯМ ОПИТ

Някои неща не се учат от учебниците.  Стремим се да го предадем в следващия ни проект и той да бъде още по-добър.

ВИНАГИ ТОЧНИ

Разбирайте го както искате. Ние не закъсняваме с проектите си и сме коректни. Разбира се не сме роботи и ние сме имали ситуации.

ИЗПРАТИ НИ СЪОБЩЕНИЯ

КОНТАКТИ

boldadvertise.com

Sofia, Bulgaria

 

+359 88 885 1111

office@boldadvertise.com